Om oss

 VELKOMMEN TIL MEDSEA INVEST S.L.

MEDSEA INVEST har solgt boliger på Costa Blanca sør siden år 2000.

Vi er en norskeid eiendomsmegler og våre ansatte snakker flytende norsk, svensk, engelsk, spansk, fransk og tysk.

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak som har spesialisert seg på salg av nye boliger, og vi har alt som finnes av nybygg på det sørlige Costa Blanca til salgs. Med lang erfaring som eiendomsmegler i Spania, kjenner vi områdene og markedet godt og kan derfor hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg.

Medsea Invest har en egen juridisk avdeling som kvalitetssikrer hele eiendomsoverdragelsen og vi hjelper til med alt fra å opprette konto i Spansk bank, til å søke om NIE nummer samt tegne husforsikring. Vi er også behjelpelige med å opprette spansk testamente samt levere inn spansk selvangivelse for våre kunder. Hele kjøpsprosessen foregår på ditt eget språk, slik at opplevelsen med å kjøpe bolig i Spania blir like enkel som å kjøpe bolig i Norge.

Siden starten år 2000 har vi hjulpet flere hundre kunder med å kjøpe bolig i Spania, og vi håper at vi kan få lov til å hjelpe deg også. Ønsker du å snakke med noen som har kjøpt bolig av oss så har vi en lang liste med fornøyde kunder som gjerne deler sine erfaringer med deg. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og lykke til i jakten på drømmeboligen !