Flott villa med 3 soverom og eget basseng i naturskjønne omgivelser!

Bigastro,  Ciudad Quesada
Prisantydning
224.500


Generelle trekk

REF: CK5761 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
400 m 41 Km 25 Km 200 m

Beliggenhet

Bigastro er en liten koselig landsby beliggende noen kilometer inn i landet. Det er flere hyggelige spanske restauranter og butikker i landsbyen, og kun 10 minutter å kjøre til Torrevieja by og strendene langs kysten. Tilgangen til byen er enkel fra både Alicante flyplass og San Javier flyplass som ligger en halvtimes tid unna.

Generelt

Nye moderne villaer som inneholder 3 soverom og 3 bad fordelt over to etasjer. I 1.etg har man 1 dobbelt soverom, 1 bad samt stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det skyvedører som fører ut til hagen og svømmebassenget. I 2.etg er det 2 soverom som begge har sitt eget bad. Videre er det en stor og solrik terrasse i 2.etg i tillegg til en takterrasse på toppen av huset. Villaene er i gjennomgående høy standard og komme blandt annet med svømmebasseng og hvitevarer inkludert i prisen.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor,  Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig