Nye leiligheter med 2 soverom, et steinkast fra stranden!

Mil Palmeras,  Orihuela Costa
Prisantydning
185.000


Generelle trekk

REF: CK5626 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
300 m 50 Km 150 m 200 m

Beliggenhet

Mil Palmeras er en sjarmerende liten plass som er kjent for sin vakre strand, samt den sjarmerende "restaurantgaten" som går noen hundre meter fra strandpromenaden og oppover. Rundt Mil Palmeras finnes det flotte golfbaner, shoppingsentre, flotte parker etc. Flyplassen i Murcia er kun 15 minutter unna, mens det tar cirka en time å kjøre til Alicante flyplass.

Generelt

Nydelig boligkompleks bestående av bungalow leiligheter over 2 etasjer og en blokkleilighet på 6 etasjer. Bungalow leilighetene inneholder 2 soverom, mens man kan velge mellom 2 eller 3 soverom på blokkleilighetene. Ellers har leilighetene 2 bad (hvorav 1 en-suite), en lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Leilighetene på bakkeplan har en privat hage, mellometasje leilighetene en terrasse (hvorav flere har sjøutsikt), mens penthouse leilighetene har en stor takterrasse. Det er en flott sandstrand kun 200 meter fra disse leilighetene og en sjarmerende restaurantgate med både spanske og internasjonale restauranter som ligger under 5 minutter å gå.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor,  Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig