Nye og innflytningsklare leiligheter med 2 soverom, nære alle fasiliteter!

Gran Alacant,  Alicante
Prisantydning
1.260.800 NOK [130.350 €]


Generelle trekk

REF: CK5786 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
100 m 4 Km 1500 m 400 m

Beliggenhet

Gran Alacant er en koselig strandby 10 minutters kjøring sør for Alicante flyplass. Stedet er kjent for sine flotte sandstrender og koselige fortausrestauranter. Det tar kun 15 minutter å kjøre inn til Alicante by som er en større by med en flott havn og strandpromenade og med et stort utvalg av butikker, restauranter og forskjellige kjøpesentre.

Generelt

Nytt boligkompleks bestående av leiligheter fordelt på fem forskjellige blokker. Leilighetene inneholder 2 soverom med innebygde garderober, 2 bad, romslig stue med åpent kjøkken samt en hyggelig terrasse med utsikt mot fellesområde og svømmebassenget. Det er et underjordisk garasjeanlegg hvor hver leilighet får sin parkeringsplass og en privat bod tilknyttet garasjeanlegget. Leilighetskomplekset ligger i et meget populært område i underkant av 10 minutter å kjøre fra flyplassen i Alicante. Det er gangavstand til et godt utvalg av restauranter, cafeer og butikker, og cirka 5 minutter å kjøre til den flotte stranden i Arenales del Sol. Ønsker man mer byliv kan man ta bilen eller benytte seg av offentlig transport som går inn til Alicante sentrum, en tur som tar cirka 20 minutter. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor,  Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig