Luksusleiligheter med 2 soverom og 2 bad, 100 meter fra stranden.

Punta Prima,  Orihuela Costa
Prisantydning
250.000


Generelle trekk

REF: CK5181 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
100 m 45 Km. 200 m 100 m

Beliggenhet

Punta Prima er et velkjent tettsted beliggende i kystkommunen Orihuela Costa, 3 km sør for Torrevieja by og 45 minutter fra Alicante flyplass og 15 minutter fra Murcia flyplass. Området er kjent for sine flotte strender, og har et mangfold av butikker og restauranter og ligger kun noen minutters gange fra et av Spania´s største kjøpesenter, Zenia Boulevard.

Generelt

Nye luksusleiligheter beliggende i et eksklusivt leilighetskompleks på strandsiden i Punta Prima med kun 100 meter til stranden. Leilighetene inneholder 2 og 3 soverom og 2 bad ( 1 bad er en-suite ), åpen kjøkkenløsning og romslig stue. Det er utgang til den solrike terrassen fra stuen. Leilighetene har en høy standard med marmorgulv og varmekabler i gulvet på begge bad. I tillegg har leilighetene sentral aircondition, privat parkeringsplass og bod, og man kan ta heisen fra garasjen og direkte opp til leiligheten. Leilighetskomplekset er kjent for sine store bassenger og flotte grøntområder og området har til og med sin egen "pitch and putt" golfbane og 24 timers vakthold i hele komplekset. Det er gangavstand til stranden, strandbarer, butikker, restauranter, treningssenter, bakeri, frisør m.m. Her er det mye å finne på både sommer og vinter! 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig