Ny funkisvilla med 3/4 soverom og eget basseng. Nære alle fasiliteter!

Villamartin,  Orihuela Costa
Prisantydning
2.513.862 NOK [259.900 €]


Generelle trekk

REF: CK5578 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
300 m 45 Km 2 Km 500 m

Beliggenhet

Villamartin er et veletablert område som ligger 4 km sør for Torrevieja by og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 15 minutter fra San Javier ( Murcia flyplass ). Området er kjent for sine flotte golfbaner og koselige restauranter og butikker. Zenia Boulevard, et av Spania´s største kjøpesenter og den flotte stranden i La Zenia ligger kun noen få minutter unna! 

Generelt

Nye moderne eneboliger beliggende i populære Villamartin. Disse villaene kommer i forskjellige boligmodeller med 3 soverom og 2 bad eller 4 soverom og 3 bad. Det er også mulighet for kjelleretasje for den som ønsker det. Villaene har åpen kjøkkenløsning og i den romslige stuen er det store verandadører som fører ut til hagen hvor det også er mulighet for et privat svømmebasseng. Husene har en gjenomgående høy standard og leveres med takterrasse hvor man har sol fra den står opp til den går ned. Det er gangavstand til både populære Villamartin Plaza hvor det er et stort utvalg av kafeer, restauranter og supermarked og til Villamartin golfbane. La Zenia Boulevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter og de kritthvite sandstrendene ligger kun 2,5 km unna. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig