Lekker villa med 2 soverom, basseng og takterrasse. Nær den norske skolen!

Benijófar,  Ciudad Quesada
Prisantydning
219.900


Generelle trekk

REF: CK5683 Boligtype: Enebolig Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
300 m 35 Km 8 Km 200 m

Beliggenhet

Benijofar er en liten koselig by som ligger ca 30 minutter sør for Alicante flyplass og rundt 10 minutter fra kystbyene Torrevieja og Guardamar. Quesada, hvor man bl.annet finner den norske skolen, vannland, treningssenter, tennisbaner,golfbane samt mange restauranter og kafeer ligger kun 3 minutters kjøring unna. I Benijofar finnes et bra utvalg av restauranter, tapasbarer, cafeer, matbutikker, apotek m.m. Til de kritthvite strendene i Guardamar er det kun 10 minutters kjøring.

Generelt

Nye designvillaer beliggende i hjertet av Benijofar. Totalt blir det 19 innholdsrike villaer med 2 store soverom med garderober, 2 bad (hvorav 1 en-suite), romslig stue med skyvedører som fører ut til hagen og åpent, modern kjøkken. Det er mulighet for basseng på egen tomt og takterrasse om man ønsker det. Villaene ligger i landlige omgivelser med utsikt til grøntområder og fjell. Benijofar er en sjarmerende spansk by med en kirke som byens midtpunkt. Her finner man et godt utvalg av restauranter, tapasbarer, kafeer, butikker, et koselig tirsdags-marked og ikke minst ligger de flotte strendene i Guardamar bare en kort kjørerur unna.

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig