LA ZENIA - Flott villa med 3 soverom, gangavstand til La Zenia Boulevard!

La Zenia,  Orihuela Costa
Prisantydning
279.900


Generelle trekk

REF: CK5644 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
200 m 45 Km 2 Km 100 m

Beliggenhet

La Zenia ligger i kystkommunnen Orihuela Costa, 4 km sør for Torrevieja by. Området er kjent for sine fine strender og for Zenia Boulevard, ett av Spania`s største kjøpesenter. Fra flyplassen i Alicante er det 45 minutters kjøring og fra Murcia flyplass er det ca 20 minutter. Det er et stort utvalg av butikker og restauranter i området, og man har også gangavstand Zenia Boulevard. Det finnes også flere golfbaner innenfor en radius på 5 km. Ellers er det både idrettsanlegg med fotballbaner, tennisbaner, innendørs svømmebasseng etc i nærområdet. Så her finnes noe å gjøre både sommer som vinter. 

Generelt

Lekker enebolig med gangavstand til både butikker, restauranter og det annerkjente kjøpesenteret «Zenia Boulevard». Flere flotte sandstrender ligger rundt 5 minutter å kjøre fra huset. Boligen inneholder 3 soverom, 2 bad og stue med åpen kjøkkenløsning. I tillegg har huset balkong og stor takterrasse slik at det er lett tilgang til solen. Huset har en gjennomgående høy standard. Det er enkelt å ta seg til området hvor husene ligger, både fra flyplassen i Murcia som ligger rundt 20 minutter unna og Alicante flyplass som er cirka 45 minutter unna. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig