Nydelige og moderne leiligheter med 2 soverom like ved stranden!

Arenales del Sol,  Alicante
Prisantydning
290.000


Generelle trekk

REF: CK5693 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
100 m 4 Km 200 m 200 m

Beliggenhet

Arenales del Sol er en koselig strandby 10 minutters kjøring sør for Alicante flyplass. Stedet er kjent for sine flotte sandstrender og koselige fortausrestauranter. Det tar kun 15 minutter å kjøre inn til Alicante by som er en større by med en flott havn og strandpromenade og med et stort utvalg av butikker, restauranter og forskjellige kjøpesentre.

Generelt

Eksklusivt boligkompleks bestående av 33 moderne leiligheter hvor man kan velge mellom hele 9 forskjellige modeller. Videre har man valg mellom leiligheter i første etasje med privat hage, 2.etg med stor terrasse eller toppleiligheter med privat takterrasse. Fellesområde har stort svømmebasseng og fine grøntområder, samt privat parkeringsplass til alle leilighetseiere. Leilighetene inneholder 2 store og lyse soverom, 2 bad (hvorav 1 en-suite), romslig stue med åpent kjøkken, samt hage, balkong eller terrasser, avhengig av hvilken etasje man ønsker leilighet i. Arenales del Sol er en idyllisk plass med en av de flotteste strendene langs sørkysten, som ligger 5 minutter å gå fra disse leilighetene. Område kan by på et stort utvalg av restauranter, barer, cafeer, lekeparker for barn og andre aktiviteter. Kun 10 minutter å kjøre til flyplassen i Alicante og 15 minutter til sentrum av Alicante.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR
Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig