Nye leiligheter med 2 soverom og privat takterrasse/hage - nær alle fasiliteter!

San Pedro del Pinatar
Prisantydning
137.950


Generelle trekk

REF: CK5756 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
100 m 5 Km 900 m 500 m

Beliggenhet

San Pedro del Pinatar er en liten by som ligger ved Middelhavet. Her finnes flere flotte strender, koselige restauranter, shoppingmuligheter og andre fasiliteter man setter pris på. Byen grenser til Mar Menor som er den største salte innsjøen i Europa - en populær plass for forskjellige vannsporter som svømming, padling, kiting, dykking osv. For golfinteresserte er det verdt å merke seg at der finnes flere 18-hulls golfbaner innenfor noen få kilometer. Det tar kun 10 minutter å kjøre fra flyplassen i San Javier (Murcia) og cirka 1 time fra flyplassen i Alicante.

Generelt

Nye leiligheter beliggende sentralt i San Pedro, en sjarmerende liten by langs sørkysten i Spania. Her har man en miks av et internasjonalt miljø og fastboende spanjoler. Innenfor gangavstand finnes matbutikk, strender, restauranter, tapasbarer og handlegate. Totalt er det 16 leiligheter til salgs, hvor man kan velge mellom leilighet på bakkeplan med hage eller i 2.etg med privat takterrasse. Alle leiligheter inneholder 2 soveorm, 2 bad, samt åpen stue og kjøkkenøsning med direkte utgang til hagen/terrassen. Leilighetene har utsikt mot fellesområde hvor det er grønne hager og et stort svømmebasseng. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig