Nøkkelklare leiligheter med 2 soverom, gangavstand til alt!

La Mata,  Torrevieja
Prisantydning
117.500


Generelle trekk

REF: CK5741 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
50 m 41 Km 500 m 300 m

Beliggenhet

La Mata er en liten koselig strandby med mange butikker, banker, frisører, kafeer og restauranter. La Mata er kjent for sine flotte sandstrender og klare vann. Inn til Torrevieja sentrum er det kun 2 km og til Zenia Boulevard - ett av Spania´s største kjøpesenter er det ca 4 km. La Mata ligger 40 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 20 minutter fra Murcia ( San Javier ) flyplass. 

Generelt

Flotte leiligheter beliggende i den lille perlen La Mata. Penthouse leilighetene inneholder 2 eller 3 soverom og 1 eller 2 bad, stue med åpent kjøkken, stor balkong samt en takterrasse på 70m2. Tilhørende leilighetskomplekset er det et stort grøntområde og felles svømmebasseng. Det er kort gangavstand til både butikker og restauranter, samt en av kystens flotteste strender som man spaserer til på 5 minutter. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig