Lekre villaer med 3 soverom og privat basseng, kun 350 meter fra stranden!

La Veleta,  Torrevieja
Prisantydning
380.000


Generelle trekk

REF: CK5619 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
100 m 41 Km 400 m 200 m

Beliggenhet

La Veleta er en av Torrevieja områdets beste adresser. Her har alle boliger en meget høy standard og alt et steinkast fra middelhavet. I nærområdet finnes både butikker og restauranter. Kun 2 km inn til Torrevieja sentrum og 3 km fra Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter. Til Alicante flyplass bruker man 45 minutter og til Murcia flyplass ca 15 minutter.

Generelt

Nytt boligprosjekt bestående av 15 eneboliger med høy standard, beliggende i det eksklusive område La Veleta som hører til Torrevieja. Alle boligene har en romslig stue og spisestue med åpen kjøkkenløsning, så kan man velge om man ønsker 3 soverom og 3 bad, eller om man ønsker 4 soverom og 3 bad. Alle villaene har både terrasse og takterrasse samt eget basseng og parkeringsplass på egen tomt. Det er gangavstand til både strand, butikker og restauranter. Zenia Boulevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter ligger kun 3 km unna.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR
Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.

 


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig