CABO ROIG! Nøkkelklar villa med 3 soverom og eget basseng!

Cabo Roig,  Orihuela Costa
Prisantydning
2.804.035 NOK [289.900 €]


Generelle trekk

REF: CK5477 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
400 m 45 Km 1.2 km 400 m

Beliggenhet

Lomas de Cabo Roig ligger i kystkommunen Orihuela Costa, 4 km sør for Torrevieja by, 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 10 minutter fra Murcia flyplass. Området har flere koselige restauranter og butikker og det er ca 2,5 km til noen av de flotteste strendene i Spania. Det store kjøpesenteret Zenia Boulevard ligger også innen gangavstand, og flere av Costa Blanca´s flotteste golfbaner ligger også i nærheten. Her finnes det aktiviteter for store og små både sommertid og vinterstid.

Generelt

Ny funkisvilla med eget svømmebasseng og parkeringsplass til bil inne på egen tomt. Boligen inneholder 3 soverom med innebygde garderober, 3 bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Huset har store vinduer slik at man får inn mye naturlig lys og at man kan sitte i stuen sin og se ut på det flotte bassenget i hagen. Totalt bygges det 31 villaer i dette prosjektet og flere av villaene har samme pris og holder en gjennomgående høy standard. Er man tidlig ute så kan man selv være med på å bestemme materialvalget. Funkisvillaene ligger i attraktive Lomas de Cabo Roig og det er gangavstand til butikker, restauranter, cafèer og til "Zenia Boulevard" som er ett av Spania´s største kjøpesenter. De flotte sandstrendene i La Zenia, Cabo Roig og Campoamor ligger kun noen få minutter unna.

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig