400 meter til stranden! Nye leiligheter med 2 soverom og fantastisk bassengområde!

Torre de la Horadada,  Pilar de la Horadada
Prisantydning
1.691.706 NOK [174.900 €]


Generelle trekk

REF: CK5662 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
200 m 5 Km 100 m 100 m

Beliggenhet

Torre de la Horadada er en koselig liten badeby som ligger 1 times kjøring sør for Alicante flyplass og 5 minutter fra Murcia flyplass. Torrevieja samt Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter ligger kun 10 minutters kjøring fra Torre de la Horadada. Området er kjent for sine flotte sandstrender og koselige restauranter. 

Generelt

Lekkert leilighetskompleks beliggende rett ved stranden i Torre de la Horadada. Totalt blir det 148 leiligheter, enten på bakkeplan med hage eller i 2.etg med takterrasse. Leilighetene har 2 eller 3 soverom med integrerte garderober, 2 bad, samt romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det store vinduer og en skyvedør som fører ut til hagen eller balkongen, avhengig av hvilken etasje man ønsker å ha leilighet. Tilhørende leilighetskomplekset blir det flotte svømmebasseng og grøntområder.Torre de la Horadada er først og fremst kjent for å ha en av de fineste strendene på Costa Blanca Sør. Det er også et godt utvalg av restauranter og cafeer som ligger cirka 10 minutter å gå fra leilighetene. Ønsker man shoppingmuligheter har man noen få minutter å kjøre til sjarmerende spanske byer som Pilar de la Horadada og San Pedro del Pinatar, eller rundt 10 minutter å kjøre til et av Spania`s største kjøpesenter «Zenia Boulevard». Flyplassen i Alicante er en time unna, mens flyplassen i San Javier (Murcia) er 10 minutter unna.  

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig