Kampanje! Nye leiligheter med 2 soverom i Playa Flamenca, møbler, hvitevarer og air condition inkludert!

Las Chismosas,  Orihuela Costa
Prisantydning
1.450.863 NOK [150.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5553 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
45 Km

Beliggenhet

Las Chismosas er et veletablert område beliggende 45 minutters kjøring sør for Alicante flyplass og 15 minutter i fra San Javier ( Murcia ) flyplass. Las Chismosas eller Las Mimosas som det også kalles ligger inntil Playa Flamenca og disse områdene glir over i hverandre. I området finnes det butikker, restauranter ( blant annet den restauranten som var med på Hellstrøm ), idrettsanlegg med innendørs svømmebasseng, go-carts, treningssenter, samt ett av Spania´s største kjøpesenter som heter "Zenia Boulevard". Det tar ca 15 minutter å gå fra Las Chismosas til den flotte Playa Flamenca stranden. Dette er et populært område for her finnes noe for enhver interesse både sommer som vinter.

Generelt

Nytt leilighetskompleks under oppføring i veletablerte Las Chismosas. Dette er et boligkompleks som består av total 83 enheter, og man kan velge mellom leilighet på bakkeplan med egen hage, eller toppleilighet med terrasse og en egen solrik takterrasse med flott utsikt. Leilighetene inneholder 2 soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning og en lys og luftig stue. Leilighetene blir levert med hvitevarer, varmekabler på begge bad, fullt installert aircondition både i stuen og på soverommene og kjøkkenet blir levert med vask, avtrekksvifte, stekeovn og induksjonstopp. Komplekset har flotte fellesarealer med både basseng og jacuzzi som passer for både barn og voksne. Gangavstand til både butikker, restauranter, lørdagsmarkedet, idrettsanlegg og til Zenia Boulevard – ett av Spania´s største kjøpesenter. Det er også kort avstand til strendene i Playa Flamenca og La Zenia. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig