Luksusvillaer med 3 soverom, basseng og parkering. Beliggende like ved stranden!

Los Alcázares
Prisantydning
412.000


Generelle trekk

REF: CK5753 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
300 m 45 Km 600 m 600 m

Beliggenhet

Los Alcazares er en liten perle langs sørkysten av Spania, cirka 1 time å kjøre å kjøre fra flyplassen i Alicante og 10 minutter fra flyplassen i San Javier (Murcia). 

Generelt

Dette boligprosjektet består av 19 luksusvillaer som ligger 5 minutter å gå fra sandstranden i Los Alcazares. Husene går over to etasjer + takterrasse og inneholder 3 romslige soverom, 3 bad (hvorav 2 er en-suite), romslig stue med åpen kjøkkenløsning og direkte tilgang til terrassen og hagen via skyvedørene som går fra stuen. Husene er i gjennomgående høy standard med moderne løsninger som god takhøyse og store vinduer som gir mye naturlig lys. Hagen leveres med svømmebasseng inkludert i prisen og det er plass til å parkere bilen på egen tomt. I tillegg til å ligge like ved stranden er det også gangavstand til et godt utvalg av restauranter, butikker, cafeer, banker og andre tjenester som er greie å ha i nærheten - enten man er ferierende eller fastboende. Dette er flotte hus beliggende i et nydelig område!

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig