Beachside! Luksuriøs villa med 3/4soverom, privat basseng og underetasje med stort potensiale!

Campoamor,  Orihuela Costa
Prisantydning
799.950


Generelle trekk

REF: CK5591 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
100 m 45 Km 200 m 100 m

Beliggenhet

Campoamor er et koselig lite tettsted som ligger rett ved middelhavet og med kun 45 minutters kjøring til Alicante flyplass og med 10 minutters kjøring til Murcia (San Javier) flyplass. Campoamor er kjent for sine kritthvite sandstrender samt koselige butikker og restauranter. Det er ca 2 km til Zenia Bouevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter, 3 km til nærmeste golfbane ( det er flere golfbaner i samme område ), samt 4 km inn til Torrevieja by hvor man finner et stort utvalg av butikker, restauranter, kino, tivoli +++ 

Generelt

Dette er en av de flotteste villaene som finnes langs kysten på Costa Blanca Sør. I 1.etasje finner man ett stort soverom med et eget bad, stor stue med salong og åpen kjøkkenløsning. Den store takhøyden og de store vinduene gir mye naturlig lys og en luftig følelse. Det er direkte utgang fra stuen til det flotte uteområde og svømmebassenget. Man har også et gjestetoalett i første etasje. samt vaskerom. I 2.etasje er det to soverom til hvor begge har eget bad og privat terrasse. Kjelleretasjen består av fritidsrom/kjellerstue og hjemmekino, eventuelt kan man gjøre om kjelleren til å få flere soverom. Huset er i gjennomgående høy standard og kommer blandt annet med gulvvarme, elektriske persienner, belysning og heis inkludert i prisen. Huset ligger på en eksepsjonell tomt hver det er en nydelig utsikt over middelhavet!

 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig