Nye leiligheter med 2 eller 3 soverom og 2 bad.Flott bassengområde, nære alle fasiliteter!

Aguas Nuevas,  Torrevieja
Prisantydning
1.536.948 NOK [158.900 €]


Generelle trekk

REF: CK5697 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
100 m 41 Km 1.5 Km 100 m

Beliggenhet

Aguas Nuevas er et populært område rett nord for Torrevieja sentrum med gangavstand til kjøpesenter, butikker, restauranter og til stranden. Det er 40 minutters kjøring til Alicante flyplass og 20 minutters kjøring til San Javier flyplass. Det er et populært område både sommer som vinter og dette skyldes bl.annet den korte avstanden til den flotte La Mata stranden og til det store utvalget av restauranter, butikker  og hyggelige kafeer. 

Generelt

Dette er et helt nytt prosjekt under oppføring. Leilighetskomplekset består av bungalow leiligheter hvor man kan velge mellom leilighet på bakkeplan med egen hage eller leilighet i 2.etg med stor takterrasse. Man kan velge mellom bungalow med 2 eller 3 soverom, 2 bad (hvorav 1 bad er en-suite), romslig stue og åpen kjøkkenløsning. Fra stuen har man direkte utgang til uteområdet. Leilighetene har pre-installert sentral aircondition, gulvvarme på badene, sikkerhetsdør, privat parkeringsplass i det underjordiske garasjeanlegget, samt hvitevarer inkludert i prisen. Tilhørende leilighetskomplekset er det et flott fellesområde med palmer, lekeområde, og et stort basseng. Barnevennlig og trygt innenfor en lukket urbanisasjon. Aguas Nuevas er et attraktivt område hvor man har tilgang og nærhet til alt av fasiliteter som f.eks strender, kjøpesenter, matbutikk og restauranter for å nevne noe.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 
Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig