Moderne leiligheter med 2 soverom beliggende like ved stranden!

Torrevieja
Prisantydning
165.000


Generelle trekk

REF: CK5713 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
20 m 41 Km 340 m 100 m

Beliggenhet

Torrevieja er en populær kystby beliggende 45 minutters kjøring sørover fra Alicante flyplass og 20 minutters kjøring fra Murcia flyplass. Torrevieja har mye å tilby både sommer som vinter, og her finnes alle type butikker fra små sjarmerende gateboder til luksus butikker. I tillegg er det kun 5 minutters kjøring til Zenia Boulevard som er ett av Spania´s største kjøpesentre. Torrevieja er også kjent for sine flotte sandstrender og flere av de er såkalte blåflagg strender, som betyr at de er blandt de beste i landet.

Generelt

Endelig har vi gleden av å introdusere dette leilighetskomplekset som består av 12 luskusleiligheter, beliggende kun 350 meter fra den nydelige stranden "Playa del Cura". Leilighetene inneholder 1 eller 2 soverom og 1 eller 2 bad. Stuen er lys og luftig med en åpen kjøkkenløsning. Man har direkte tilgang til terrassen via skyvedørene som går fra stuen. Leilighetene er i gjennomgående høy standard og kommer blandt annet med hvitevarer, gulvvarme på bad og belysning inkludert i prisen. Tilhørende leilighetskomplekset er det felles saltvannsbasseng og sauna. Beliggenheten er helt fantastisk med kort gangavstand til strender, klesbutikker, matbutikk, restauranter og andre tjenester. Torrevieja er en fantastisk og internasjonal by som virkelig lever hele året. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig