LUKSUS VILLA MED STOR TOMT, BASSENG OG HAVSUTSIKT

La Cañada,  San Miguel de Salinas
Prisantydning
399.000


Generelle trekk

REF: CK5670 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
500 m 41 Km 7 Km 2 Km

Beliggenhet

La Cañanda er et villaområde som ligger mellom Villamartin og Torrevieja på sørlige Costa Blanca. Det tar ca 45 minutter å kjøre fra Alicante flyplass og ca 20 minutter fra San Javier ( Murcia ) flyplass, og det er kun 5 minutter unna til flere golfbaner og til en av de beste strendene på hele Costa Blanca kysten. Zenia Boulevard ( ett av Spania´s største kjøpesenter ), ligger kun en liten kjøretur unna. Område er kjent for sin flotte utsikt over både middelhavet og saltsjøene og det er flotte turstier i området! 

Generelt

Nytt prosjekt under oppføring, bestående av 23 luksusvillaer med store tomter på opptil 558m2. Villaene inneholder 3 store soverom, 3 bad (hvorav 1 er en-suite), romslig stue med åpen og moderne kjøkkenløsning. Det tilbys tre ulike hustyper med mulighet for kjelleretasje og opp til totalt 6 soverom. Tomtene på over 550m2 gir et enormt potensiale for et uteområde med plass til både spisegruppe, solsenger, basseng, lounge etc. Villaene har også flere terrasser og fantastisk utsikt til saltsjøene, naturområder og til middelhavet. 

Eieren av Medsea Invest er norsk og har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania. I løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og etter huskjøpet. Vi er i dag 12 ansatte og hjelper dere med både det praktiske og juridiske rundt kjøpet og vi er også tilstede etter dere har kjøpt. Vi tilbyr alle våre nye kunder en lang liste med refereanser over fornøyde kunder som har kjøpt bolig av oss gjennom årenes gang. Vi har avtaler med absoultt alle utbyggere og vi kan selge alt av nybygg som finnes på Costa Blanca.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig