Solrik leilighet med 2 sov, stor uteplass - beliggende i hyggelige omgivelser med gangavstand til restauranter og butikker!

Playa Flamenca,  Orihuela Costa
Prisantydning
1.373.484 NOK [142.000 €]


Generelle trekk

REF: RE0007 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 BRUKTE BOLIGER
70 m 45 Km 1,5 Km 200 m

Beliggenhet

Playa Flamenca er et veldig populært område beliggende 4 km sør for Torrevieja by og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass. Til Murcia flyplass er det kun 15 minutter. Playa Flamenca er kjent for sine flotte strender, mange restauranter og lørdagsmarkedet samt Zenia Boulevard, et av det største kjøpesenteret i Spania.

Generelt

Meget pen og sjarmerende leilighet i populære Playa Flamenca. Det er et stort utvalg avhyggelige spisesteder og kafeer innen 5 minutter gange. Kjøpesenteret i La Zenia, gym,barnehager og skoler er andre tjenester som ligger innenforgangavstand. Ønsker man en turpå stranden har man flere alternativer som ligger 5 minutter å kjøre fra leiligheten. Ellers erdet gode muligheter til å ta en svømmetur da det er et flott fellesområde medsvømmebasseng tilhørende leilighetskomplekset.Leiligheten ligger på bakkeplan og inneholder 2 soverom, 2 bad (hvorav 1 en-suit), romslig stueog salong med åpen kjøkkenløsning, samt to terrasser. Leiligheten ligger på et hjørne og har enenorm terrasse med fantastiske solforhold. Leiligheten selges fullt møblert og det følgerogsåmed en privat parkeringsplass i det underjordiske garasjeanlegget. Her får man en pen leiligheti et av Orihuela Costa`s beste områder!


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig