Duplex leilighet i øverste etasje med 3 soverom og stor terrasse med havsutsikt!

La Florida,  Orihuela Costa
Prisantydning
109.900


Generelle trekk

REF: RE0006 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 BRUKTE BOLIGER
200 m 45 km 2.5 km 250 m

Beliggenhet

La Florida er et veletablert område beliggende 45 minutters kjøring sør for Alicante flyplass og 15 minutter i fra San Javier ( Murcia ) flyplass. I området finnes det butikker, restauranter ( blant annet den restauranten som var med på Hellstrøm ), idrettsanlegg med innendørs svømmebasseng, go-carts, treningssenter, samt ett av Spania´s største kjøpesenter som heter "Zenia Boulevard". Det tar ca 20 minutter å gå til den flotte Playa Flamenca stranden. Dette er et populært område for her finnes noe for enhver interesse både sommer som vinter.

Generelt

Dette er en toppleilighet (Penthouse) over 2 etasjer, beliggende i det veletablerte La Florida området med et stort utvalg av restauranter og butikker like i nærheten. Boligen inneholder 3 soverom med innebygde garderober, 2 bad, rosmlige stue, separert kjøkken og flere terrasser (hvorav en har lekker havsutsikt)

I første etasje finner man stue, 1 soverom, 1 bad samt terrasse vendt ut mot fellesbassenget. Videre kommer man til andre etasje hvor det er 2 soverom 1 bad og utgang til den store terrassen med utsikt over middelhavet. Tilhørende leilighetskomplekset finnes det et flott bassengområde.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig