Lekker enebolig i Playa Flamenca med 3 soverom og basseng!

Playa Flamenca,  Orihuela Costa
Prisantydning
1.924.812 NOK [199.000 €]


Generelle trekk

REF: RE0004 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: BRUKTE BOLIGER
150 m 45 km 1.5 km 100 m

Beliggenhet

Playa Flamenca er et populært område beliggende 4 km sør for Torrevieja by og 45 minutters kjøring sør for Alicante flyplass. Til Murcia flyplass er det kun 15 minutter. Playa Flamenca er kjent for sine flotte strender, hyggelige restauranter og butikker samt Zenia Boulevard, regionens største kjøpesenter. I området finner man også idrettsanlegg med både fotballbaner, basket - og tennisbaner samt innendørs svømmebasseng.   

Generelt

Meget pen enebolig med beliggenhet i populære Horizonte, Playa Flamenca. Gangavstand til et stort utvalg av butikker, restauranter, cafèer, frisør, kjøpesenter og strender. Huset inneholder 3 soverom, 2 bad med gulvvarme, romslig stue med åpen kjøkkenløsning, terrasse og privat basseng på 3x6 meter, samt takterrasse. Det er en automatisk portåpner inn til tomten og plass til å parkere bilen. Huset er nyoppusset og i ypperste kvalitet. Leveres med møbler, hvitevarer og air condition. Dette er en bolig man kan flytte rett inn, beliggende i et område populært blandt nordmenn. Høy trivselsfaktor!

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Banus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig