La Zenia -Innflytningsklar sørvendt, penthouse med 3 soverom, takterrasse og havsutsikt!

La Zenia,  Orihuela Costa
Prisantydning
279.000


Generelle trekk

REF: CK5238 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
200 m 45 Km 2 km 200 m

Beliggenhet

La Zenia tilhører kystkommunen Orihuela Costa som ligger 4 km sør for Torrevieja by, og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 15 minutter fra Murcia flyplass. Området er kjent for å ha et av Spania´s største kjøpesenter - Zenia Boulevard , og for sine langstrakte strender og koselige restauranter. I nærområdet finnes også fotballbaner, tennisbaner, innendørs svømmebasseng m.m. Her er det mye å gjøre både sommer som vinter!!

Generelt

Nøkkelferdig penthouse leilighet med 3 soverom og 2 bad ( hvorav 1 bad er en-suite ), åpen kjøkkenløsning og romslig stue. Fra stuen er det direkte utgang til den sydvendte terrassen med utsikt over middelhavet. Fra stuen går det en innvendig trapp som fører opp til takterrassen som er på rundt 90m2. TIlhørende leilighetskomplekset er det et fint bassengområde og i underetasjen er det også treningsrom, garderober, boder og parkeringsplasser.

Leilighetene ligger i gangavstand til det store kjøpesenteret Zenia Boulevard og til La Zenia stranden. Det er også et godt utvalg av restauranter i området. 

Eieren av Medsea Invest er norsk og har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania og er også autorisert som eiendomsmegler i Spania. I løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og etter huskjøpet. Vi er i dag 12 ansatte og hjelper dere med både det praktiske og juridiske rundt kjøpet og vi er også tilstede etter dere har kjøpt. Vi tilbyr alle våre nye kunder en lang liste med refereanser over fornøyde kunder som har kjøpt bolig av oss gjennom årenes gang. Vi har avtaler med absoultt alle utbyggere og vi kan selge alt av nybygg som finnes på Costa Blanca. 


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig