Nøkkelklar og fullt møblert tomannsbolig med 3 soverom og eget basseng!

Villamartin,  Orihuela Costa
Prisantydning
228.660


Generelle trekk

REF: CK5837 Boligtype: Tomannsbolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
150 m 45 Km 3 Km 150 m

Beliggenhet

Villamartin er et veletablert område som ligger 4 km sør for Torrevieja by og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 15 minutter fra San Javier ( Murcia flyplass ). Området er kjent for sine flotte golfbaner og koselige restauranter og butikker. Zenia Boulevard, et av Spania´s største kjøpesenter og den flotte stranden i La Zenia ligger kun noen få minutter unna! 

Generelt

Nytt boligprosjekt med moderne tomannsboliger. Boligene inneholder 3 soverom med innebygde garderober, 3 bad (hvorav 2 en-suite) samt en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det direkte tilgang til terrassen og hagen, mens det ene soverommet i 2.etg har en privat balkong og på toppen av huset er det en solrik og stor takterrasse. Utbygger har nå ferdigstilt visningshuset som selges med møbler, hvitevarer, belysning og privat svømmebasseng inkludert i prisen. Dette er en fantastisk mulighet for den som ønsker å tilbringe påsken eller sommeren i en ny flott bolig!

Det er gangavstand til fasiliteter, og ett av Spania´s største kjøpesenter ( Zenia Boulevard ) ligger kun 2,5 km unna, og det er kun 3 km til stranden. Kampanjen og pristilbudet gjelder kun ut mars måned. Ta kontakt for visning!


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig