Eksklusive villaer med 3 soverom, gangavstand til alle fasiliteter og stranden!

San Pedro del Pinatar
Prisantydning
2.650.243 NOK [274.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5821 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
200 m 45 Km 4 Km 300 m

Beliggenhet

San Pedro del Pinatar er en liten sjarmerende by som ligger ved Middelhavet. Her finnes flere flotte strender, koselige restauranter, shoppingmuligheter, golfbaner og andre fasiliteter. Byen grenser til Mar Menor som er den største salte innsjøen i Europa - en populær plass for forskjellige vannsporter som svømming, padling, kiting, dykking osv. For golfinteresserte er det verdt å merke seg at der finnes flere 18-hulls golfbaner innenfor noen få kilometer.

Generelt

Dette nye prosjektet består av 11 flotte og innholdsrike eneboliger som ligger sentralt til i den sjarmerende byen San Pedro del Pinatar. Husene inneholder 3 doble soverom (hvorav 1 en-suite), 2 bad, romslig stue/spisestue med store vindusflater, kjøkken, hage, svømmebasseng og takterrasse. Husene er i gjennomgående høy standard og har et moderne og tidløst design.

De flotte strendene ligger cirka 5 minutter å kjøre fra husene, mens et godt utvalg av restauranter, butikker, cafeer og andre fasiliteter ligger innenfor kort gangavstand. Utbygger har en lanseringskampanje hvor de inkluderer svømmebasseng, hvitevarer og diverse belysning i prisen.

 


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig