Moderne rekkehus med 3 soverom beliggende kun 500 meter fra stranden!

Torre de la Horadada,  Pilar de la Horadada
Prisantydning
230.000


Generelle trekk

REF: CK5822 Boligtype: Tomannsbolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
100 m 5 Km 500 m 200 m

Beliggenhet

Torre de la Horadada er en koselig liten badeby som ligger 1 times kjøring sør for Alicante flyplass og 5 minutter fra Murcia flyplass. Torrevieja samt Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter ligger kun 10 minutters kjøring fra Torre de la Horadada. Området er kjent for sine flotte sandstrender og koselige restauranter. 

 

Generelt

Fantastiske rekkehus beliggende like ved sentrum av Torre de la Horadada og kun 500 meter fra stranden. Husene inneholder 3 soverom med innebygde garderober, 2 bad (hvorav 1 en-suite), samt en åpen kjøkken- og stueløsning. Stuen har store vindusflater som slipper dagslyset inn og skaper en stemningsfull atmosfære. Veggene blir malt i nøytrale farger som i resten av huset for å skape en sammenheng. Når det gjelder gulvfliser kan kjøperen selv være med å bestemme form og farge. Man har rikelig med uteplass med plass til å parkere bilen, terrasse utenfor et av soverommene i 2.etg samt en solrik og stor takterrasse på toppen av boligen.

Innenfor kort gangavstand finner man det sjarmerende lille sentrumet med torg, resauranter, cafeer, båthavn og strandpromenade. Man har også fasiliteter som golf, kjøpesenter, gokart og badeland i nærheten. Her er det mye å gjøre både for voksne og barn!


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig