Moderne rekkehus med 2 soverom, privat basseng og takterrasse!

Daya Nueva,  Ciudad Quesada
Prisantydning
187.000


Generelle trekk

REF: CK5805 Boligtype: Rekkehus Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
400 35 Km 13 km 400

Beliggenhet

Daya Nueva er en sjarmerende liten plass beliggende cirka 30 minutter fra flyplassen i Alicante. Område kan by på vakker natur, samt et godt utvalg av restauranter, butikker og andre fasiliteter. Det tar cirka 10 minutter å kjøre til de kritthvite strendene i Guardamar.

Generelt

Dette er en sjelden mulighet med nye lekre rekkehus som ligger i naturskjønne omgivelser. Husene inneholder 2 soverom med integrerte garderober, 2 bad (hvorav 1 en-suite), en lys og luftig stue samt en liten bod. Husene er gjennomgående med en terrasse og svømmebasseng i front og en liten uteplass og oppgang til takterrassen fra baksiden. Beliggende i sjarmerende Daya Nueva, cirka 30 minutter sør for Alicante flyplass og rundt 10 minutter fra Torrevieja, Guardamar og de langstrakte strendene langs kysten.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Banus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig