Må sees! Penthouse med 2 soverom og takterrasse med flott utsikt!

Villamartin,  Orihuela Costa
Prisantydning
180.000


Generelle trekk

REF: CK5581 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
100 m 45 Km 5 km 500 m

Beliggenhet

Villamartin ligger i kystkommunnen Orihuela Costa, 4 km sør for Torrevieja by. Området er kjent for sine fine strender. Fra flyplassen i Alicante er det 45 minutters kjøring og fra Murcia flyplass er det ca 20 minutter. Det er et stort utvalg av butikker og restauranter i området, og man har også gangavstand til ett av Spania´s største kjøpesenter, Zenia Boulevard. Det finnes også flere golfbaner i området.

Generelt

Fantastisk penthouse leilighet i et prosjekt under oppføring. Leilighetene bygges like ved Villamartin Plaza og den populære golfbanen i område. Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder 2 store soverom med integrerte garderober, 2 bad (hvorav det ene er en-suite), lys og luftig stue med åpent kjøkken, samt en balkong med direkte utgang fra stuen. Penthouse leilighetene har også en privat takterrasse, mens de andre enhetene i prosjektet har en terrasse. Underjordisk parkeringsplass og hvitevarer er nå inkludert i prisen! Det er kort gangavstand til matbutikk, butikk og restauranter, mens de hvite strendene ligger rundt 10 minutter å kjøre fra leilighetskomplekset. 

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella.

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig