La Zenia - Sydvendte rekkehus med 3 soverom nære alle fasiliteter!

La Zenia,  Orihuela Costa
Prisantydning
270.000


Generelle trekk

REF: CK5579 Boligtype: Rekkehus Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
100 m 45 Km 1.5 Km 200 m

Beliggenhet

La Zenia tilhører kystkommunen Orihuela Costa som ligger 4 km sør for Torrevieja by, og 45 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 15 minutter fra Murcia flyplass. Området er kjent for å ha et av Spania´s største kjøpesenter - Zenia Boulevard , og for sine langstrakte strender og koselige restauranter. I nærområdet finnes også fotballbaner, tennisbaner, innendørs svømmebasseng m.m. Her er det mye å gjøre både sommer som vinter!

Generelt

Dette er nydelige duplex leiliigheter i El Barranco, kun 10 minutter gangavstand til Zenia Boulevard senteret. Boligene går over tre etasjer inkludert kjelleretasjen hvor bilen kan parkeres, med heis opp til leiligheten! Her er det 3 romslige soverom og 2 bad, koselig og lys stue og en åpent kjøkken. På toppen av leilighetene er det en stor takterrasse. Leilighetene ligger sydvendt og har derfor gode solforhold fra terrassene. Tilhørende leilighetskomplekset er det et felles svømmebasseng. Beliggende meget sentralt med kort gangavstand til matbutikk og restauranter og cirka 15 minutter til kjøpesenteret i La Zenia. Det tar rundt 5 minutter å kjøre til de nærmeste strendene og rundt 20 minutter til flyplassen i Murcia. Flyplassen i Alicante ligger cirka 45 minutter unna. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig