Nye rekkehus med 3 soverom beliggende 100 meter fra stranden!

Torre de la Horadada,  Pilar de la Horadada
Prisantydning
1.924.812 NOK [199.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5629 Boligtype: Rekkehus Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
5 Km

Beliggenhet

Torre de la Horadada er en koselig liten badeby som ligger 1 times kjøring sør for Alicante flyplass og 5 minutter fra Murcia flyplass. Torrevieja samt Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter ligger kun 10 minutters kjøring fra Torre de la Horadada. Området er kjent for sine flotte sandstrender og koselige restauranter.

Generelt

Nytt boligkompleks bestående av 4 bungalower og 5 rekkehus med sjøutsikt, beliggende kun 170 meter fra en av de flotteste strendene på Costa Blanca Sør. Torre de la Horadada er kjent for sine flotte strender og et sjarmerende sentrum med restauranter, cafeer og butikker. Det tar cirka 1 timer å kjøre fra flyplassen i Alicante og rundt 10 minutter fra flyplassen i San Javier (Murcia). En av Spania`s største kjøpesenter «Zenia Boulevard» ligger cirka 10 minutter å kjøre fra disse boligene. Rekkehusene har 3 soverom og 2 bad (hvorav 1 bad er en-suite) samt stue med åpen kjøkkenløsning. Boligene har en gjennomgående høy standard og leveres med kjøkkenvifte, ovn og komfyr inkludert i prisen på kjøkkenet, garderober er inkludert i soverommene og gulvvarme på begge bad.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig