Arkitekttegnet luksusvilla med 3 soverom!

Rojales,  Ciudad Quesada
Prisantydning
650.000


Generelle trekk

REF: CK5646 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
400 m 35 Km 6 Km 500 m

Beliggenhet

Rojales er en koselig spansk by beliggende 40 minutter sør for Alicante flyplass og 15 minutters kjøring fra Torrevieja by. De kritthvite strendene i Guardamar ligger kun 10 minutters kjøring unna. I Rojales finner du butikker, restauranter, banker, frisør, kjøpesenter, tennisbane og alt som finnes av tjenester og fasiliteter.

Generelt

Dette er et ekslusivt boligkompleks bestående av 46 designervillaer med 3 doble soverom og 3 bad (hvorav 1 er en-suite). Stuen er romsig og luftig med store vinduer som gir mest mulig naturlig lys. Det er direkte tilgang til hagen via skyvedørene fra stuen. Kjøkkenet er i moderne, åpen løsning. Her er man valgmulighet mellom bolig på 1 eller 2 plan med privat svømmebasseng. Det er også muligheter for en kjelleretasje for den som ønsker det. Boligene har gjennomgående høy standard og inifinity bassenger med panoramautsikt mot Guardamar og Middelhavet. Du har alt av fasiliteter i kort gangavstand.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig