Nøkkelklare leiligheter med 2 soverom. Selges med møbler og belysning!

El Raso,  Guardamar
Prisantydning
169.000


Generelle trekk

REF: CK5504 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
200 m 38 Km 2,5 Km 500 m

Beliggenhet

El Raso er et koselig tettsted beliggende mellom Quesada og Guardamar. Kun 35 minutters kjøring til Alicante flyplass og 20 minutters kjøring til San Javier flyplass.I nærområdet finnes koselige restauranter,kafeer og butikker, og det er flotte tur og sykkelstier i området. De kritthvite sandstrendene i Guardamar ligger kun noen minutter unna og det samme gjør den norske skolen i Quesada. Det finnes også flere golfbaner å velge på kun noen kilometer unna El Raso. 

 

 

 

Generelt

Meget tiltalende prosjekt med 29 leiligheter i en unik og moderne design. Valg mellom leiligheter med 2 eller 3 soverom, 2 flotte bad og romslig stue med åpent kjøkken. Leilighetene på bakkeplan har en hage, mens leilighetene i 2.etg har stor takterrasse. Fellesområder med stort svømmebasseng og grøntareal. Leilighetskomplekset ligger i nærheten av butikker, restauranter, cafeèr etc, samt en kort kjøretur til de flotte strendene i Guardamar. Det tar cirka 30 minutter å kjøre til flyplassen i Alicante og kun 10 minutter å kjøre til den populære stranbyen Torrevieja.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig