Nye leiligheter med 3 soverom på strandsiden i Campoamor!

Campoamor
Prisantydning
0 NOK [99.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5498 Boligtype: Leilighet Soverom: 1 Bad: 1 NYBYGG
50 m 45 Km 500 m 300 m

Beliggenhet

Campoamor er et koselig lite tettsted som ligger rett ved middelhavet og med kun 45 minutters kjøring til Alicante flyplass og med 10 minutters kjøring til Murcia (San Javier) flyplass. Campoamor er kjent for sine kritthvite sandstrender, koselige havn og det gode tilbudet av butikker og restauranter. Det er ca 2 km til Zenia Bouevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter, 3 km til nærmeste golfbane ( det er flere av de i samme område ), samt 4 km inn til Torrevieja by.

 

Generelt

Lys og luftig leilighet beliggende på strandsiden i Campoamor. Leiligheten inneholder 3 soverom, 2 bad ( 1 en-suite ), romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Fra den solrike terrassen er det en fantastisk utsikt over middelhavet! Leiligheten har en gjennomgående høy standard og leveres ferdig med hvitevarer fra Teka, kjøkkenvifte i børstet stål, stekeovn og topp, mikroovn og integrert kjøleskap med fryser. Begge badene blir levert med speil og baderomsmøbel og med dusjvegg i glass. Tilhørende leilighetskomplekset finnes stort, felles svømmebasseng og grøntareal. Leilighetskomplekset ligger kun 2 minutters gange fra den store sandstranden i Campoamor, samt nære matbutikker og restauranter. Kun 5 minutter til Zenia Boulevard - ett av Spania´s største kjøpesenter. Det er ikke lett å finne leiligheter på strandsiden til denne prisen!

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig