Lekre villaer med 3 soverom og 2 bad, beliggende like ved stranden!

Los Alcázares
Prisantydning
250.000


Generelle trekk

REF: CK5650 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
200 m 5 Km 200 m 200 m

Beliggenhet

Los Alcazares er en koselig småby som ligger ca 1 times kjøring sør for Alicante flyplass og kun 10 minutters kjøring fra San Javier (Murcia) flyplass. Til Torrevieja by tar det ca 20 minutter og til Zenia Boulevard som er ett av Spanias største kjøpesenter tar det ca 10 minutter å kjøre til. Los Alcazares er kjent for sine sjarmerende restauranter og små cafeer og de lange sandstrendene. 

Generelt

Nytt boligprosjekt under oppføring, bestående av 39 lekre villaer. Alle husene har 3 store soverom med integrerte garderober, 2 bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning (hvor hvitevarer er inkludert), balkong, takterrasse og hage med privat svømmebasseng. Husene har også parkeringsplass og bod.Man har et godt utvalg av restuaranter og butikker i området, samt flotte strender og golfbaner. Dette er en idyllisk plass hvor det er lett å trives både for voksne og barn.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig