Nydelige eneboliger med 3 soverom og 3 bad i vakre omgivelser!

Benijófar,  Ciudad Quesada
Prisantydning
2.900.759 NOK [299.900 €]


Generelle trekk

REF: CK5712 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
300 m 35 Km 6 Km 200 m

Beliggenhet

Benijofar er en sjarmerende liten by som ligger ca 30 minutters kjøring fra Alicante flyplass, og kun 5 minutter i fra Ciudad Quesada hvor den norske skolen ligger. Torrevieja by ligger kun 10 minutters kjøring unna og det samme gjør de flotte sandstrendene i Guardamar. 

Generelt

Disse flotte husene ligger i Benijofar, et vakkert område hvor man har gangavstand til den sjarmerende byen. Husene inneholder 3 soverom med integrerte garderober, 3 bad (hvorav 2 er en-suite), lys og luftig stue med åpent kjøkken, hage med privat basseng, samt parkeringsplass på egen tomt. På toppen av huset er det en stor takterrasse med fantastisk utsikt. Man har et godt utvalg av butikker og restauranter i gangavstand, mens de langstrakte strendene ligger rundt 10 minutter å kjøre fra byen. Det er verdt å merke seg at den norske skolen i Quesada kun er 5 minutter unna med bil. Disse eneboligene egner seg ypperlig både som feriehus eller for fastboende. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig