Nye terrasseleiligheter med 2 soverom og flott havsutsikt!

Arenales del Sol,  Alicante
Prisantydning
1.828.087 NOK [189.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5338 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
200 m 4 Km. 400 m 300 m

Beliggenhet

Arenales del Sol er en liten badeby som ligger 10 minutters kjøring sør for Alicante flyplass. Området er kjent for sine langstrakte strender og koselige restauranter. Det tar kun 10 minutter å kjøre inn til Alicante sentrum hvor man får storby følelsen med en gang! 

Generelt

Fantastisk boligkompleks bestående av 40 leiligheter beliggende i første linje mot sjøen i Playa de Arenales del Sol! Leilighetene har terrasser med spektakulær utsikt over Middelhavet. Boligen fåes med 2 soverom og 1 eller 2 bad, stue og kjøkken. Pre installering av air condition, en gjennomgående god standard i leiligheten. I komplekset er det stort svømmebasseng, vakre hager og undergjordisk parkering.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.

 


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig