Nye rekkehus med 3 soverom og takterrasse!

Pilar de la Horadada
Prisantydning
189.950


Generelle trekk

REF: CK5685 Boligtype: Rekkehus Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
200 m 5 Km 1.5 Km 200 m

Beliggenhet

Pilar de la Horadada er en koselig by som ligger 50 minutter med bil fra Alicante flyplass og 5 minutter i bil fra San Javier ( Murcia ) flyplass. I nærområdet finnes butikker, restauranter, sportssenter, og noen av Spania´s flotteste strender. 5 minutter kjøring til et av Spania´s største kjøpesenter, Zenia Boulevard, og 10 minutters kjøring inn til Torrevieja by. 

Generelt

Meget pene og moderne rekkehus med 3 doble soverom, 2 bad (hvorav 1 en-suite), stor stue med åpent kjøkken hvor hvitevarene inngår i prisen. Det er rikelig med uteplass både i hagen, hvor man har mulighet til privat basseng, og på den solrike takterrassen. Husene er i gjennomgående høy standard og har et moderne design. Pilar de la Horadada er en sjarmerende spansk by som har et bredt utvalg av fasiliteter som cafeer, tapasbarer, matbutikker, idrettsanlegg og shopping. De kilometerlange strendene ligger cirka 3 kilometer unna, mens ”Lo Romero” golfbane ligger 5 minutters kjøretur unna. Det er enkel tilgang fra flyplassen i Murcia som det tar cirka 15 minutter å kjøre til, samt til Alicante flyplass som ligger en liten time ifra. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig