Funkisvillaer med 3 soverom, privat svømmebasseng og takterrasse med havsutsikt!

San Miguel,  San Miguel de Salinas
Prisantydning
349.000


Generelle trekk

REF: CK5671 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
600 m 41 Km 6 Km 1.5 Km

Beliggenhet

San Miguel er en liten perle som ligger like utenfor det mer befolkede område som heter Villamartin. Små hvite hus, trange gater og spansk miljø, kombinert med koselige gaterestauranter og cafeer gjør dette til en spesiell plass som folk lar seg sjarmere av. Cirka 10-15 minutter å kjøre finner man et av Spania største kjøpesenter "Zenia Boulevard" og de kritthvite strendene langs kysten. Flere 18-hulls golfbaner er innenfor 5 minutters kjøring. Det tar cirka 40 minutter å kjøre fra flyplassen i Alicante.

Generelt

Nye luksusvillaer beliggende i El Mirador de San Miguel. Dette er romslige eneboliger med tomter på over 300m2. Husene inneholder 3 store soverom med innebygde garderober, 3 moderne bad (hvorav 1 en-suite), stue med åpent kjøkken og store vinduer for å få inn mest mulig naturlig lys. Fra stuen er det skyvedører som fører ut til terrassen og svømmebassenget (som er inkludert i prisen). Huset leveres i gjennomgående høy standard. Det er også mulighet for en kjelleretasje med både 1 og 2 ekstra soverom. El Mirador de San Miguel er et populært område både for fastboende og ferierende. Man har et par minutter å kjøre til den sjarmerende byen San Miguel hvor man finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter etc. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig