Eksklusive leiligheter med 3 soverom i et av de beste områdene på Costa Del Sol!

Estepona
Prisantydning
25.051.568 NOK [2.590.000 €]


Generelle trekk

REF: MA0010 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 3 NYBYGG
200 m 30 Km 1.5 Km 500 m

Beliggenhet

Estepona er et nydelig område omgitt av flott natur og middelhavet. Det er et godt utvalg av gourmet-restauranter, tapas-barer, shopping, natteliv etc. Det er flere 18 hulls golfbaner innenfor 5 kilometer og flyplassen i Malaga ligger cirka 40 minutter unna.

Generelt

Dette prosjektet består av 28 store luksusleiligheter fordelt på seks moderne bygg som går over tre etasjer. Leilighetene inneholder 3 eller 4 store soverom som alle har en-suite bad. De store vinduene og beliggenheten i første linje til havet gir en nydelig utsikt fra stuen, kjøkkenet og den enorme terrassen. Alle leiligheter har minimum 3 garasjeplasser i det underjordiske parkeringsanlegget. Fra parkeringen har man inngang til kjelleren (som hver leilighet har) hvor man finner heisen som tar deg direkte opp til leiligheten. Dette er ren luksus ved middelhavet!

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig