Moderne leiligheter med 2 soverom og fantastisk felleområde!

Los Balcones,  Torrevieja
Prisantydning
211.000


Generelle trekk

REF: CK5674 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
45 Km

Beliggenhet

Los Balcones er et veletablert område 45 minutters kjøring syd for Alicante flyplass og 15 minutter nord for San Javier ( Murcia ) flyplass. Området ligger 3 km sør for Torrevieja sentrum, og har alt fra butikker og restauranter til tennisbaner, sykehus og nytt hotell. Det er 3 km til Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter, og 2 km til nærmeste strand. 

Generelt

Nytt leilighetskompleks under oppføring, bestående av 67 leiligheter. Alle leiligheter har inkludert parkeringsplass og bod. Tilhørende leilighetskomplekset er det et fantastisk grøntområde og stort svømmebasseng.Leilighetene inneholder 2 eller 3 soverom og 2 bad (hvorav 1 er en-suite) og stue med åpen kjøkkenløsning. Alle leiligheter har store vinduer for å få inn mest mulig naturlig lyst. På bakkeplanleilighetene har man skyvedør fra stuen som tar deg direkte ut til hagen som igjen gir direkte tilgang til fellesområde hvor bassenget er. Leilighetene I 2.etg erstatter hagen med en balkong og takterrasse med flott utsikt utover saltsjøene. Her er det med andre ord muligheter for enhver smak!Område kan by på fasilteter som barer, restauranter, matbutikk, shoppingsenter, golfbaner, gokart etc. Flere av de flotte strendene på Costa Blanca ligger cirka 5 minutter å kjøre fra leilighetskomplekset. Tilgangen er enkel både fra flyplassen i Alicante og flyplassen i San Javier (Murcia) som begge ligger en halvtimes tid unna.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig