Moderne rekkehus med 3 soverom nære alle fasiliteter!

Gran Alacant,  Alicante
Prisantydning
134.000


Generelle trekk

REF: CK5339 Boligtype: Tomannsbolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
50 m 4 km. 1500 m 200 m

Beliggenhet

Gran Alacant er en koselig strandby 10 minutters kjøring sør for Alicante flyplass. Stedet er kjent for sine flotte sandstrender og koselige fortausrestauranter. Det tar kun 15 minutter å kjøre inn til Alicante by som er en større by med en flott havn og strandpromenade og med et stort utvalg av butikker, restauranter og forskjellige kjøpesentre.

Generelt

Fantastisk boligkompleks beliggende sentralt i Gran Alacant med kun 5 minutter gange til sentrum av byen. Her finnes et stort utvalg av butikker, restauranter, matbutikk, apotek etc. Det er bare 10 minutter med bil til sentrum av Alicante og 5 minutter til Alicante flyplass. Med sitt behagelig klima, lange strender og nærhet til hovedstaden gjør denne byen til et ideelt sted til å nyte livet enten som turist eller fastboende. Boligene inneholder 2/3 soverom, 2 bad, en stue og romslig uteplass hvor man kan parkere bilen om man ønsker det.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Lo shopping rende le persone felici, può comprare cose buone ed economiche e le rende felici ogni giorno. Consiglio a tutti di acquistare falso rolex. Può essere indossato o collezionato e vale la pena averlo.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig