Første linje til stranden! Nydelige leiligheter med 2 soverom!

La Mata,  Torrevieja
Prisantydning
3.366.002 NOK [348.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5706 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 NYBYGG
100 m 41 Km 0 m 50 m

Beliggenhet

La Mata er en liten koselig strandby med mange butikker, banker, frisører, kafeer og restauranter. La Mata er kjent for sine flotte sandstrender og klare vann. Inn til Torrevieja sentrum er det kun 2 km og til Zenia Boulevard - ett av Spania´s største kjøpesenter er det ca 4 km. La Mata ligger 40 minutters kjøring fra Alicante flyplass og 20 minutter fra Murcia ( San Javier ) flyplass. 

Generelt

Fantastiske leiligheter med nydelig beliggenhet i 1.linje til havet. Her har man velg mellom leiligheter med 2 og 3 soverom, alle med 2 bad, koselig stue med store vinduer for å få mest mulig naturlig lys og utsikt, åpen kjøkkenløsning med en amerkansk bar og terrasser med havsutsikt. Leilighetene er topp moderne og inkluderer hvitevarer, installasjon av klimaanlegg og gulvvarme på begge bad. Tilhørende leilighetskomplekset er det en stor takterrasse med svømmebasseng og jacuzzi. La Mata har en av kystens fineste strender og en flott strandpromenade med flere av byens beste restauranter. En flott beliggenhet som har alle tjenester og fasiliteter i kort gangavstand og kun noen minutter å kjøre fra sentrum av Torrevieja.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig