Nye rekkehus med 3 soverom og 2 bad! Flott bassengområde og gåavstand til stranden!

Pilar de la Horadada
Prisantydning
1.605.622 NOK [166.000 €]


Generelle trekk

REF: CK5728 Boligtype: Rekkehus Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
400 m 5 Km 2 Km 200 m

Beliggenhet

Pilar de la Horadada er en koselig by som ligger 50 minutter med bil fra Alicante flyplass og 5 minutter i bil fra San Javier ( Murcia ) flyplass. I nærområdet finnes butikker, restauranter, sportssenter, og noen av Spania´s flotteste strender. 5 minutter kjøring til et av Spania´s største kjøpesenter, Zenia Boulevard, og 10 minutters kjøring inn til Torrevieja by. 

Generelt

Flotte, moderne rekkehus med 3 soverom og 2 bad, romslig stue og åpen kjøkkenløsning samt flere terrasser som gir optimale solforhold og mulighet for å parkere bilen på egen tomt for den som ønsker det. I 1.etg finner man 1 soverom, 1 bad. stue, kjøkken, terrasse og en "patio". I 2.etg har man 2 soverom (hvorav det ene har en privat terrasse) og 1 bad. På toppen av huset er det en stor takterrasse hvor man kan nyte utsikten og solen hele dagen. Husene er en del av et boligkompleks som også har leiligheter. Tilhørende boligkomplekset er det et felles svømmebasseng og grøntområder. Beliggende kun minutter å gå fra den sjarmerende byen Pilar de la Horadada og noen få minutter å kjøre fra strendene gjør dette til en plass det er enkelt å trives - enten som fastboende eller ferierende. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Banus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig