Lekre og sentrumsnære eneboliger med 3 soverom!

San Pedro del Pinatar
Prisantydning
233.400


Generelle trekk

REF: CK5727 Boligtype: Enebolig Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
5 Km

Beliggenhet

San Pedro del Pinatar er en liten by som ligger ved Middelhavet. Her finnes flere flotte strender, koselige restauranter, shoppingmuligheter, golfbaner og andre fasiliteter. Byen grenser til Mar Menor som er den største salte innsjøen i Europa - en populær plass for forskjellige vannsporter som svømming, padling, kiting, dykking osv. For golfinteresserte er det verdt å merke seg at der finnes flere 18-hulls golfbaner innenfor noen få kilometer.

Generelt

Nye flotte eneboliger beliggende sentralt i San Pedro del Pinatar - en liten sjarmerende by litt sør for Torrevieja. Husene inneholder 3 soverom og 2 bad, men ettersom husene bygges på bestilling kan man være med å bestemme planløsning på huset. Blandt annet kan huset komme med 4 soverom uten at det tilkommen noen ekstra kostnad. Ellers er det en romslig stue og åpen kjøkkenløsning, samt en koselig hage med svømmebasseng, og mulighet for takterrasse for den som ønsker det. Man kan parkere bilen på egen tomt. Det er kun noen få minutter å gå til koselige restauranter og matbutikk, mens flere flotte strender ligger innenfor en kjøretur på 5 minutter.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig