Aguas Nuevas-Meget pen leilighet med 2 soverom og stor takterrasse med nydelig havsutsikt. Gangavstand til alt

Aguas Nuevas,  Torrevieja
Prisantydning
1.054.294 NOK [109.000 €]


Generelle trekk

REF: RE0002 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 2 BRUKTE BOLIGER
30 m 41 Km 990 m 200 m

Beliggenhet

Aguas Nuevas er et populært område rett nord for Torrevieja sentrum med gangavstand til kjøpesenter, butikker, restauranter og til stranden. Det er 40 minutters kjøring til Alicante flyplass og 20 minutters kjøring til San Javier flyplass. Det er et populært område både sommer som vinter og dette skyldes bl.annet den korte avstanden til den flotte La Mata stranden og til det store utvalget av restauranter, butikker  og hyggelige kafeer. 

Generelt

Denne leiligheten ligger i Altos de Bahia, Aguas Nuevas. Et kjempepopulært område hvor man har gangavstand til alt av fasiliteter, slik som strandpromenade, matbutikk, restauranter, cafeer etc. Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder 2 soverom med garderober, 1 betydelig påkostet bad med gulvvarme, stue og kjøkken. På takterrassen kan man nyte solen hele dagen, samt en nydelig utsikt over middelhavet. Møbler og hvitevarer følger med i prisen på leiligheten.

Beliggende rett foran en flott park gir flotte omgivelser. Leiligheten har rikelig med lagringsplass og en privat parkeringsplass innenfor lukket område. Tilhørende er det et felles svømmebasseng som holder fin badetemperatur over 6 måneder i året.

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet. Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! 

Vennlig hilsen Medsea Invest teamet! 


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig