Leiligheter med 3 soverom på sjøsiden i Campoamor!

Campoamor,  Orihuela Costa
Prisantydning
145.000


Generelle trekk

REF: CK5715 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
100 m 45 Km 500 m 200 m

Beliggenhet

Campoamor er et koselig lite tettsted som ligger rett ved middelhavet og med kun 45 minutters kjøring til Alicante flyplass og med 10 minutters kjøring til Murcia (San Javier) flyplass. Campoamor er kjent for sine kritthvite sandstrender samt koselige butikker og restauranter. Det er ca 2 km til Zenia Bouevard som er ett av Spania´s største kjøpesenter, 3 km til nærmeste golfbane ( det er flere golfbaner i samme område ), samt 4 km inn til Torrevieja by hvor man finner et stort utvalg av butikker, restauranter, kino, tivoli +++ 

Generelt

Dette leilighetskomplekset ligger i Campoamor og går over 7 etasjer.  Leilighetene inneholder 2,3 eller 4 soverom og 1 eller 2 bad, samt en lyst og luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Alle leilighetene kommer med aircondition, garderober på soverom, parkeringsplass og bod. Tilhørende leilighetskomplekset er det et fellesområde hvor man har et svømmebasseng. Det er naturligvis heis, som fører deg fra parkeringen og opp til leiligheten. Stranden i Campoamor ligger kun 15 minutter i gangavstand fra leilighetene og det finnes et stort utvalg av golfbaner i området. Dette boligområdet ligger også i nærheten av barer, restauranter, butikker, kjøpesenter, banker og andre nødvendige fasiliteter. 

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig