Siste enhet! Strøken leilighet med 3 soverom kun to minutter å gå til stranden!

Mil Palmeras,  Orihuela Costa
Prisantydning
550.000


Generelle trekk

REF: CK5178 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
400 m 45 Km. 100 m 400 m

Beliggenhet

Mil Palmeras er en sjarmerende liten plass som er kjent for sin vakre strand, samt den sjarmerende "restaurantgaten" som går noen hundre meter fra strandpromenaden og oppover. Rundt Mil Palmeras finnes det flotte golfbaner, shoppingsentre, flotte parker etc. Flyplassen i Murcia er kun 15 minutter unna, mens det tar cirka en time å kjøre til Alicante flyplass.

Generelt

Innflytningsklar leilighet i ferieparadiset Mil Palmeras. Beliggende kun to minutter å gå til nærmeste sandstrand og under 10 minutter å spasere inn til den trange, koselige restaurantgaten. Leiligheten inneholder 3 soverom, 2 bad (hvorav 1 en-suite), romslig stue med åpen kjøkkenløsning, samt et enorm terrasse på over 100m2. Leiligheten kommer med hvitevarer, parkeringsplass og bod inkludert i prisen. Fellesområde er innholdsrikt og stort med både svømmebasseng, lekeområder og gym. Her har man alt man trenger for å nyte det herlige klimaet rett ved Middelhavet. Ta kontakt for visning!

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig