Flott leilighet med 2 soverom og takterrasse med fantastisk havsutsikt! Gi bud!

La Veleta,  Torrevieja
Prisantydning
1.431.518 NOK [148.000 €]


Generelle trekk

REF: RE0003 Boligtype: Leilighet Soverom: 2 Bad: 1 BRUKTE BOLIGER
100 m 41 Km 100 m 200 m

Beliggenhet

La Veleta er en av Torrevieja områdets beste adresser. Her har alle boliger en meget høy standard og alt et steinkast fra middelhavet. I nærområdet finnes både butikker og restauranter. Kun 2 km inn til Torrevieja sentrum og 3 km fra Zenia Boulevard, ett av Spania´s største kjøpesenter. Til Alicante flyplass bruker man 45 minutter og til Murcia flyplass ca 15 minutter.

Generelt

Meget pen leilighet beliggende i et av de mest attraktive strøkene på Costa Blanca Sør. Kun et steinkast fra sjøen, og med flotte parker, matbutikk og restauranter like i nærheten. Nærmeste sandstrand ligger en spaserstur på 10 minutter fra leiligheten, mens Torrevieja by ligger en halvtimes tid unna. Leiligheten er meget velholdt og pen. Den går over to etasjer + takterrasse og inneholder 2 soverom med garderober, 1 komplett bad. lys og luftig stue med utegang til en koselig balkong hvor man kan nyte morgensolen, samt et separat kjøkken. Fra takterrasen er det nydelig havsutsikt og man får virkelig følelsen av å bo ved havet. Leiligheten selges fullt møblert og med air condition og hvitevarer inkludert i prisen. Med leiligheten følger også en privat parkeringsplass i det underjordiske garasjeanlegget. Tilhørende leilighetskomplesket er det et pent svømmebasseng.

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig