Luksusleiligheter med 3 soverom og havsutsikt!

Estepona
Prisantydning
520.000


Generelle trekk

REF: MA0013 Boligtype: Leilighet Soverom: 3 Bad: 2 NYBYGG
400 m 30 Km 1.5 Km 400 m

Beliggenhet

Estepona er et nydelig område omgitt av flott natur og middelhavet. Det er et godt utvalg av gourmet-restauranter, tapas-barer, shopping, natteliv etc. Det er flere 18 hulls golfbaner innenfor 5 kilometer og flyplassen i Malaga ligger cirka 40 minutter unna.

Generelt

Dette er luksuriøse terrasseleiligheter under oppføring, beliggende i et av de mest populære områdene i Estepona. Her har man valg mellom leiligheter på bakkeplan, 1.etg, 2.etg eller penthouse leilighetene som ligger i 3.etg. Leilighetene inneholder 3 store soverom, 2 bad (hvorav 1 en-suite), romslig stue med åpen kjøkkenløsning og to store terrasser. Penthouse leilighetene har en takterrasse i tillegg. Det er en gjennomgående høy standard på leiligehetene som blandt annet leveres med privat parkeringsplass, hvitevarer, air condition, samt gulvvarme i hele huset. Tilhørende leilighetskomplekset finnes det svømmebasseng for voksne og et eget for barn, innendørs gym, samt et eget spa-område hvor man blandt annet har sauna og tyrkisk bad. Det er også verdt å merke seg at alle leiligher kan leveres med privat basseng eller jacuzzi på terrassen for den som ønsker det og flere av leilighetene har fantastisk utsikt!

KJØP TRYGT AV NORSK AUTORISERT EIENDOMSMEGLER I SPANIA MED EGET ADVOKATKONTOR

Medsea Invest er et norskeid meglerforetak med 11 ansatte, og er medlem av både det spanske og det internasjonale forbundet for eiendomsmeglere. Vi har spesialisert oss på nybygg, og vi har avtaler med alle utbyggere og kan selge alt av nybygg både på Costa Blanca og Costa del Sol. Vi har 18 års erfaring som eiendomsmegler i Spania, og i løpet av disse årene har vi lært at det er viktig å være tilstede både før, under og ikke minst etter huskjøpet. Det å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør, så vær sikker på at dere benytter dere av en autorisert eiendomsmegler som kan gi dere både den profesjonaliteten og tryggheten man behøver ved kjøp av bolig i utlandet.

Vi er tilstede under hele kjøpsprosessen, og hjelper til med alt fra å søke om NIE nummer og opprette bankkonto i spansk bank, kontraktering av strøm og vann, til å gjøre selve eiendomsoverdragelsen hos spansk notarius. Vi samarbeider tett med noen av de største bankene i Spania, og kan tilby gode betingelser på finanisering av bolig i Spania. I tillegg kan vi også være behjelpelige med innkjøp av hvitevarer og møbler, samt bestille norske tv kanaler og internett. Medsea Invest driver også et eget advokatbyrå, der vi bl.annet gjør selvangivelser, testamenter og arveoppgjør. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende Spania-prat og spør oss gjerne om referanser! Husk, Medsea Invest har alt av nybygg i disse områdene: Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, San Javier, Guardamar, Quesada, Ciudad Quesada, Gran Alacant, Arenales del Sol, Alicante, Marbella, Puerto Bañus.


Mer informasjon

Del med en venn

Søk Bolig